След публикация на Plovdiv24.bg относно с редакцията ни се свърза шофьорът

...
</TD
>След публикация на Plovdiv24.bg относно с редакцията ни се свърза шофьорът
Коментари Харесай

Шофьорката, паркирала на две места за инвалиди, обясни защо го е направила

След обява на  Plovdiv24.bg по отношение на с редакцията ни се свърза водачът на въпросното МПС. Припомняме, че в една от пловдивските групи във фейсбук беше оповестена фотография на въпросното паркиране.

Ето какво показа дамата, решила да паркирала по този начин:

Здравейте на всички от медията и тези, които я четат постоянно. Искам да направя опровергаване на новината от 07.12.2022 година за паркиран автомобил на инвалидно място. 

Аз съм водачът на автомобила, който е сниман, за жалост в действителност имам ТЕЛК-ово решение и Инвалиден стикер, който е подложен на предното стъкло.

Явно индивидът, който е снимал автомобила, не си е направил труда да огледа и на предното стъкло за подложен стикер. 

Единствената ми неточност е тази, че паркирах леко напред /понеже беше на завой свободното място и взех решение, че може някой да ме удари/. 

Позволих си да паркирам по този начин, откакто видях, че предното инвалидно място за паркиране беше недостъпно за коли.  Същото беше " оградено " от всички страни - от други паркирани коли. 

Никога до преди този момент не съм си разрешавала да паркирам на инвалидно място и постоянно съм била срещу водачите, които го вършат без съображение. 

Пожелавам на всички читатели и на целият Ви екип - здраве, здраве и отново здраве!

Прекрасни Коледни празници с хората, които обичате! 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР